TITLE :

Sejuta Rasa Buat Adelia EP6VIEWS : 13318

COMMENTS :

ADDED : 11-10-2018 10:46 AM

DETAILS :

Sejuta Rasa Buat Adelia Episod 6 - Kerjaya Adelia Naurah sebagai seorang chef di Malay Kitchen, Hotel Green Cove tercalar apabila puding karamel yang dimasaknya diperli oleh Chef Syed Idlan, jejaka dari dapur pastri yang baru berpindah ke hotel itu. Pantang berlanggar senduk, mereka berdua pasti bertekak.

Sengketa mereka berlarutan, seiring dengan ketukan asing di tangkai hati. Adelia resah kerana dia sudah jatuh cinta dengan lelaki ego itu! Syed Idlan pula menggaru kepala kerana niat untuk mengacau gadis itu sudah bertukar niat mengurat! Habis!

Tiba-tiba, muncul seorang chef pastri yang jelita dan selama ini menjadi pujaan Adelia dalam bidang masakan, Chef Joanna. Tatkala Adelia dan Syed Idlan berperang dengan perasaan kasih sayang, Joanna menyelit untuk memisahkan mereka. Menggelegak hati Adelia apabila dia diberikan kata dua oleh Joanna! Amboi... perempuan separa mat salih ni memang nak kena!

Sedang Adelia melayan perasaan kecewa, Hafidz datang meleraikan kekusutannya. Lelaki itu mahu membantunya mengecapi dunia glamour kulinari yang selama ini diidamkannya! Adelia tahu dia perlu pilih. Antara kerjaya dan cinta, yang mana satu patut didahulukannya?

Sejuta Rasa Buat Adelia Episod Akhir
Sejuta Rasa Buat Adelia EP19
Sejuta Rasa Buat Adelia EP18
Sejuta Rasa Buat Adelia EP17
Sejuta Rasa Buat Adelia EP16
Sejuta Rasa Buat Adelia EP15
Sejuta Rasa Buat Adelia EP14
Sejuta Rasa Buat Adelia EP13
Sejuta Rasa Buat Adelia EP12
Sejuta Rasa Buat Adelia EP11
Sejuta Rasa Buat Adelia EP10
Sejuta Rasa Buat Adelia EP9
Sejuta Rasa Buat Adelia EP8
Sejuta Rasa Buat Adelia EP7
Sejuta Rasa Buat Adelia EP6
Sejuta Rasa Buat Adelia EP5
Sejuta Rasa Buat Adelia EP4
Sejuta Rasa Buat Adelia EP3
Sejuta Rasa Buat Adelia EP2
Sejuta Rasa Buat Adelia EP1
© 2018 Mflix . All rights reserved
close