TITLE :

Pencuri Cinta Kelas Satu EP5VIEWS : 9398

COMMENTS :

ADDED : 11-10-2018 10:46 AM

DETAILS :

Pencuri Cinta Kelas Satu Episod 5 - Bagi Aisya Humaira, menjaga bayi sendirian selepas abang dan kakak iparnya berhijrah ke Dubai adalah perkara senang.

Pada dia, menjadi ibu sebelum masanya langsung tidak mendatangkan masalah apabila mommy dan daddynya ada membantu. Dan, langsung dia tidak menduga, menjaga si kecil yang kerinduan ibu dan bapanya bukan sesenang yang disangka. Oleh itu, dia perlu mencari pak cik kepada anak buahnya itu. Tapi siapa? Zulfa, si cinta pertamanya tu menolak. Nak bina kerjaya dulu katanya!

Bagi Amar Firzal, mencari isteri bukanlah satu kepentingan. Pada dia, mempunyai kerja yang stabil dan rumah sendiri merupakan satu kejayaan. Dan, langsung dia tidak menyangka, ibunya juga terpengaruh dengan tipikal ibu di dalam drama yang suka menggesanya agar cepat-cepat bernikah.

Alasan demi alasan yang diberi hanya menjadi halwa telinga. Dan akhirnya dia akur walau masih takut untuk meluahkan rasa pada si gadis sepejabat yang lebih tinggi pangkatnya. Mana mungkin Cik Hanisa suka kepadanya.

Amar Firzal terpaksa lupakan crush di pejabat. Aisya Humaira nekad tinggalkan kekasih yang masih ragu tak bertempat. Kerana takdir mereka bertemu, kerana takdir juga mereka bersatu. Mampukah Firzal menjadi pencuri cinta kelas satu untuk isteri yang manja dan berhati batu?

Kalau hati dah mula terasa sesuatu, dapatkah crush dan cinta pertama dilupakan?

Pencuri Cinta Kelas Satu EP13
Pencuri Cinta Kelas Satu EP12
Pencuri Cinta Kelas Satu EP11
Pencuri Cinta Kelas Satu EP10
Pencuri Cinta Kelas Satu EP9
Pencuri Cinta Kelas Satu EP8
Pencuri Cinta Kelas Satu EP7
Pencuri Cinta Kelas Satu EP6
Pencuri Cinta Kelas Satu EP5
Pencuri Cinta Kelas Satu EP4
Pencuri Cinta Kelas Satu EP3
Pencuri Cinta Kelas Satu EP2
Pencuri Cinta Kelas Satu EP1
© 2018 Mflix . All rights reserved
close